Home Stichting Mannenwerk, bestuur, medewerkers, geschiedenis Agenda 2013 met info over meerdaaagse workshops en avondsupportgroepen Nieuwsbrief, het laatste nieuws van Stichting Mannenwerk Magazine met actuele verhalen Mannenlinks, webadressen voor de man van NU! Contact met Stichting Mannenwerk    

 

 

Stichting Mannenwerk organiseert jaarlijks in de lente met succes een weekend om je homo - bi- seksualiteit te vieren, jezelf en andere mannen te ontmoeten, om contact te maken, te genieten en elkaar te inspireren rondom het thema 'Gay Soul'. 

Persoonlijk leiderschap, Spiritualiteit, Contact & Bezieling !Hoe kan ik levendig, met hart en ziel, mijn dagelijks leven leiden?Voor alle mannen (homo, bi, trans en hetero) die het samenzijn met andere mannen als bron van inspiratie willen gebruiken. Inspiratie om meer richting te geven aan je leven en in meer vrijheid stappen te zetten. Zodat je gebruik kunt maken van al je mogelijkheden en doen wat jou in de wereld te doen staat! Persoonlijk leiderschap, Spiritualiteit, Contact & Bezieling !Hoe kan ik levendig, met hart en ziel, mijn dagelijks leven leiden?Voor alle mannen (homo, bi, trans en hetero) die het samenzijn met andere mannen als bron van inspiratie willen gebruiken. Inspiratie om meer richting te geven aan je leven en in meer vrijheid stappen te zetten. Zodat je gebruik kunt maken van al je mogelijkheden en doen wat jou in de wereld te doen staat! Een contactdag is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog niet eerder hebt mee gedaan aan een activiteit. Als je affiniteit hebt met het thema is dat reden genoeg om er bij te willen zijn. Met onze werkwijze ben je verzekerd van goede aandacht en ruimte voor je verhaal. Daarnaast is een contactdag een mooie gelegenheid om (opnieuw) kennis te maken met mannenwerk. De supportgroepen zijn voor die mannen die meer verdieping willen. Een veilige plek met een structuur die ruimte en aandacht biedt om contact te maken over datgene wat jij werkelijk belangrijk vindt in jouw leven, om elkaar te ontmoeten, verhalen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen.

 

 

 

Twee keer per jaar organiseren we een thema contactdag.

Een contactdag is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog niet eerder hebt mee gedaan aan een activiteit. Als je affiniteit hebt met het thema is dat reden genoeg om er bij te willen zijn. Met onze werkwijze ben je verzekerd van goede aandacht en ruimte voor je verhaal. Daarnaast is een contactdag een mooie gelegenheid om (opnieuw) kennis te maken met mannenwerk.

zondag 9 september

Contactdag voor mannen die leiderschap op zich nemen.  

(niet zoals eerder aangekondigd over seksueel misbruik)

 

o.l.v. Hendrik Grashuis

Stichting Mannenwerk organiseert op zondag 9 september weer een open contactdag voor mannen die leiderschap op zich nemen.

We doen allemaal bijzondere dingen in de wereld, allemaal vanuit eigen kwaliteiten. We doen dat op een of andere manier vaak alleen, of voelen ons daarin (soms) alleen, vanuit  onze socialisatie en persoonlijke geschiedenissen.

Het doel van deze dag is om met elkaar een netwerk te creëren om elkaar te inspireren, te enthousiasmeren, te bevragen, scherp te houden, en vooral te dragen! Zodat we het vol kunnen houden om te doen wat we werkelijk willen doen, voor onszelf, in ons eigen leven, voor het ‘werk’, en voor een groter geheel.

Iedereen die eerder heeft deelgenomen aan deze dagen is weer van harte uitgenodigd, maar ook jij als je dit leest en denkt / voelt  dat zo’n contactdag een bijdrage kan zijn in jouw leven, binnen je werk, weet dat je welkom bent.  

Reacties deelnemers contactdag:

 

Ben: 'Terugdenkend aan de vorige contactdag  kom ik tot de conclusie dat het gewoon goed is om af en toe eens een dag even helemaal stil te gaan staan. 

 

Bij jezelf, maar ook bij wat anderen beweegt in het leven. Heb dat als zeer verrijkend ervaren. De ervaring dat je niet alles alleen hoeft te doen, heb ik daadwerkelijk gevoeld die dag. Bijzonder en iets om dankbaar voor te zijn.'

Wim:'De ontmoeting 

met jullie vorige week was heel aangenaam voor mij. Het heeft me geïnspireerd en gevoed. 

 

Nog steeds voel ik toegenomen verbondenheid. 

 

Spreken over wat ik neerzet was bijna een nieuwe coming out ;-) Het was ook goed om jullie te horen vertellen wat jullie neerzetten.'

 

Willem: 'Voor mij heeft deze bijeenkomst duidelijk gemaakt wat het is om je gedragen te voelen, een begrip waar ik in eerste instantie niet zoveel mee had. 

Door te horen wat iedereen zoal bezighoudt en door te horen waar iedereen behoefte aan heeft, voelde ik dat ik onderdeel uitmaak van een groter geheel: met een groot woord: de mensheid. En dat maakt me minder alleen. 

 

praktische info

tijden

Een contactdag begint om 10.30 uur en duurt tot 16.30 uur.

 

adres:   

De Roos

Centrum voor Persoonlijke & Spirituele Groei
P.C. Hooftstraat 183
1071 BW Amsterdam

 

prijs:  

25 euro

           

aantal deelnemers

minimaal 10 - maximaal 20  

 

optie / reserveren

 

Voornaam Achternaam Adres
Postcode  Plaats  E-mail  

 

 

 9 september contactdag

 

optie

reserveren

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

2012 © Stichting Mannenwerk