Home Stichting Mannenwerk, bestuur, medewerkers, geschiedenis Agenda 2013 met info over meerdaaagse workshops en avondsupportgroepen Nieuwsbrief, het laatste nieuws van Stichting Mannenwerk Magazine met actuele verhalen Mannenlinks, webadressen voor de man van NU! Contact met Stichting Mannenwerk    

 

 

Stichting Mannenwerk organiseert jaarlijks in de lente met succes een weekend om je homo - bi- seksualiteit te vieren, jezelf en andere mannen te ontmoeten, om contact te maken, te genieten en elkaar te inspireren rondom het thema 'Gay Soul'. 
19 t/m 21 april


20 t/m 22 sept.

Dit extra lange weekend is voor alle mannen die aan het eind van het jaar met ruimte en goede aandacht willen terugkijken; op wat achter je ligt, stilstaan bij je leven zoals het nu is, om vervolgens het nieuwe jaar bezield en geïnspireerd te beginnen.
29-12 t/m 1-1-14


10 maart & 23 juni

Een contactdag is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog niet eerder hebt mee gedaan aan een activiteit. Als je affiniteit hebt met het thema is dat reden genoeg om er bij te willen zijn. Met onze werkwijze ben je verzekerd van goede aandacht en ruimte voor je verhaal. Daarnaast is een contactdag een mooie gelegenheid om (opnieuw) kennis te maken met mannenwerk.
het hele jaar door

 

 

 

 

Utrecht

Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liever een supporgroep
in Utrecht en/of op
maandag? Klik hier!

Info

'Contact & Bezieling
in het dagelijks leven'

6 woensdagavonden (om de 14 dagen) in Amsterdam

start 9 oktober 2013

o.l.v. Martin Brans en Walter van Ruitenbeek  

De supportgroepen zijn opgezet om een regelmatige vaste plek te creëren voor mannen. Een veilige plek met een structuur die ruimte en aandacht biedt om contact te maken over datgene wat jij werkelijk belangrijk vindt in jouw leven, om elkaar te ontmoeten, verhalen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen.

De avonden zijn zo ingericht dat er aandacht is voor jouw verhaal en met name voor je ‘onderstroom’. Hiermee wordt bedoeld je drijfveren, je bezieling, de energie van waaruit jij handelt, jij jouw leven leidt!

Een mooie gelegenheid dus om in dit voorjaar met goede aandacht stil te staan, contact te maken en van daaruit opnieuw in beweging te komen!

Samen met 6 a 10 andere mannen om de twee weken even stilstaan bij jezelf en contact maken in het Hier en Nu.

·  Hoe is het nu echt met me?

·  Hoe doe ik het in mijn leven?

·  Waar gaat het me eigenlijk om?

·  Hoe kan ik mijn leven leiden zoals ik dat het liefste zou willen?

·  Waarom doe ik dat (soms/vaak) niet? Wat houdt me tegen?

·  Je eigen actuele thema (s)

Door jezelf regelmatig deze vragen te stellen en echt te beantwoorden en te luisteren met je hart en ziel maakt dat je meer inzicht krijgt op de mannier waarop je je leven leid. We bieden je kleine Hier en Nu oefeningen in aandacht aan. Deze oefeningen zijn ondersteunend bij het vergroten van inzicht in jezelf, het onderzoeken van je gevoelens en het contact maken met je levenskracht.

De avonden zijn om de week en daarmee heb je een aantal maanden regelmatig contact met inspirerende mannen. Een kans om jezelf en anderen op een bijzondere manier te ondersteunen en te inspireren in je leven van alledag

We heten je van harte welkom, met alles wat er is!

 

Supportgroep Amsterdam

 

avond 1 /   9 oktober

avond 2 /   23 oktober
avond 3 /   6 november
avond 4 /   20 november
avond 5 /   4 december
avond 6 /   18 december

 

De avonden beginnen om 19.30 uur en duren tot 22.00 uur.

  

adres:   (goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer)

 

prijs:      210,-

             

aantal deelnemers: minimaal 6 - maximaal 10  

 

 

Aanmelden & reserveren 

voor deze Supportgroep 

 

 

 

Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
  E-mail:
telefoon:
leeftijd:

Ik doe mee en reserveer hiermee een plaats

Ik maak € 210,- over op ING giro 6993391 t.n.v. Stichting

     Mannenwerk o.v.v. support Utrecht

 

 

 

 

 

 

2012 © Stichting Mannenwerk