Home Stichting Mannenwerk, bestuur, medewerkers, geschiedenis Agenda 2013 met info over meerdaaagse workshops en avondsupportgroepen Nieuwsbrief, het laatste nieuws van Stichting Mannenwerk Magazine met actuele verhalen Mannenlinks, webadressen voor de man van NU! Contact met Stichting Mannenwerk    

 

 

Stichting Mannenwerk organiseert jaarlijks in de lente met succes een weekend om je homo - bi- seksualiteit te vieren, jezelf en andere mannen te ontmoeten, om contact te maken, te genieten en elkaar te inspireren rondom het thema 'Gay Soul'. 

Persoonlijk leiderschap, Spiritualiteit, Contact & Bezieling !Hoe kan ik levendig, met hart en ziel, mijn dagelijks leven leiden?Voor alle mannen (homo, bi, trans en hetero) die het samenzijn met andere mannen als bron van inspiratie willen gebruiken. Inspiratie om meer richting te geven aan je leven en in meer vrijheid stappen te zetten. Zodat je gebruik kunt maken van al je mogelijkheden en doen wat jou in de wereld te doen staat! Persoonlijk leiderschap, Spiritualiteit, Contact & Bezieling !Hoe kan ik levendig, met hart en ziel, mijn dagelijks leven leiden?Voor alle mannen (homo, bi, trans en hetero) die het samenzijn met andere mannen als bron van inspiratie willen gebruiken. Inspiratie om meer richting te geven aan je leven en in meer vrijheid stappen te zetten. Zodat je gebruik kunt maken van al je mogelijkheden en doen wat jou in de wereld te doen staat! Een contactdag is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog niet eerder hebt mee gedaan aan een activiteit. Als je affiniteit hebt met het thema is dat reden genoeg om er bij te willen zijn. Met onze werkwijze ben je verzekerd van goede aandacht en ruimte voor je verhaal. Daarnaast is een contactdag een mooie gelegenheid om (opnieuw) kennis te maken met mannenwerk. De supportgroepen zijn voor die mannen die meer verdieping willen. Een veilige plek met een structuur die ruimte en aandacht biedt om contact te maken over datgene wat jij werkelijk belangrijk vindt in jouw leven, om elkaar te ontmoeten, verhalen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen.

 

 

agenda Supportgroepen 2010

 

voorjaar

Utrecht 3 avonden 

  'GaySoul' 

  start 29 maart

 

najaar

Amsterdam 6 avonden 

   'Contact & Bezieling'

   start 1 september

Utrecht 6 avonden 

  'Contact & Bezieling'   

   start 11 oktober

 

 

 

 

 

 

<

 

Supportgroep  Gay Soul

Wat betekent homoseksualiteit voor je ziel?

3 maandagavonden in Utrecht 

o.l.v. Johan van Breukelen & Hendrik Grashuis

Groep is vol

Drie avonden om jezelf en andere mannen te ontmoeten, om contact te maken, te genieten en elkaar te inspireren rondom het thema 

' Wat betekent homoseksualiteit voor je ziel? '. 

Deze avonden zijn zo ingericht dat er aandacht is voor jouw persoonlijke verhaal en met name voor je onderstroom. Hiermee wordt bedoeld je drijfveren, je bezieling, de energie waaruit jij je leven leidt!

Samen met 8 a 10 andere ‘gay’ mannen een avond stilstaan (en weer opnieuw in beweging komen!) bij;

Contact maken in het Hier en Nu

Hoe is het Nu echt met me? 

Hoe doe ik het in mijn leven? 

Waar gaat het me eigenlijk om?

Hoe kan ik mijn leven leiden zoals ik dat het liefste zou willen?

Waarom doe ik dat (soms/vaak) niet? Wat houdt me tegen?

Wat levert mijn 'homoseksualiteit' mij op en wat kost het me?

Wat hebben wij als homo en bi mannen bij te dragen aan de wereld?

Je eigen actuele thema (s)

praktische info:

avond 1 /  29 maart

avond 2 /  12 april

avond 3 /  26 april

 

De avonden beginnen om 19.30 uur en duren tot 22.00 uur.

 

adres:   Utrecht (goed bereikbaar met auto en Openbaar Vervoer)  

 

prijs:      € 105,-

        

aantal deelnemers: minimaal 6 - maximaal 10  

 

Aanmelden voor Gay Soul Supportgroep  voorjaar 2010

Voornaam Achternaam Adres
Postcode  Plaats  E-mail  

telefoon

 

leeftijd

 

Ik doe mee

Ik betaal € 105,-

 

 

 

 

giro ING bank

6993391 Stichting Mannenwerk Amsterdam

telefoon

secretariaat 030.2321915 (tijdens kantooruren)

 

postadres:

Stichting Mannenwerk

postbus 19148

3501 DC Utrecht

 

ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nr. 41187337

 

 

 

 

 

 

 

' De meeste homoseksuele mensen zijn nog eens extra verwond in hun ziel in hun vroegste jeugd. De afwijzing door ouders, familie, leeftijdgenoten, etc., in welke vorm dan ook, heeft op een wezenlijk andere manier emotionele wonden geslagen dan bij hetero's, omdat de afwijzing van homo's al eeuwenlang ingebed is in de structuren van de hele samenleving. 

Met als gevolg het verzwijgen of ontkennen van wie we zijn en het voor een deel terugtrekken in onszelf. (Of het onszelf moeten overschreeuwen en levenslang knokken voor ons recht van bestaan)  Een opdracht voor homomannen is deze diepe verwonding onder ogen te zien, hoe die ons beroofd heeft van onze eigenwaarde en ons vermogen om werkelijk lief te hebben.

 Homomannen worden opgeroepen zichzelf bewust te maken van de essentie van deze verwonding en ook de spirituele waarde ervan te doorgronden.'

 

bron 'Gay Soul'

Mark Thomson

 

giro ING bank

6993391 Stichting Mannenwerk Amsterdam

 

 

 

 

 

 

2012 © Stichting Mannenwerk