Home Stichting Mannenwerk, bestuur, medewerkers, geschiedenis Agenda 2013 met info over meerdaaagse workshops en avondsupportgroepen Nieuwsbrief, het laatste nieuws van Stichting Mannenwerk Magazine met actuele verhalen Mannenlinks, webadressen voor de man van NU! Contact met Stichting Mannenwerk    

 

 

Stichting Mannenwerk organiseert jaarlijks in de lente met succes een weekend om je homo - bi- seksualiteit te vieren, jezelf en andere mannen te ontmoeten, om contact te maken, te genieten en elkaar te inspireren rondom het thema 'Gay Soul'.
19 t/m 21 april


20 t/m 22 sept.

Dit extra lange weekend is voor alle mannen die aan het eind van het jaar met ruimte en goede aandacht willen terugkijken; op wat achter je ligt, stilstaan bij je leven zoals het nu is, om vervolgens het nieuwe jaar bezield en geïnspireerd te beginnen.
29-12 t/m 1-1-14


10 maart & 23 juni

Een contactdag is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog niet eerder hebt mee gedaan aan een activiteit. Als je affiniteit hebt met het thema is dat reden genoeg om er bij te willen zijn. Met onze werkwijze ben je verzekerd van goede aandacht en ruimte voor je verhaal. Daarnaast is een contactdag een mooie gelegenheid om (opnieuw) kennis te maken met mannenwerk.
het hele jaar door

 

 

Stichting Mannenwerk organiseert jaarlijks in de lente met succes een weekend om je homo - bi- seksualiteit te vieren, jezelf en andere mannen te ontmoeten, om contact te maken, te genieten en elkaar te inspireren rondom het thema 'Gay Soul'.

23 -25 maart 2012

info

praktische info
programma
workshopleiders
locatie
annuleringsregeling

 

RESERVEREN

 

 

Gay Soul Magazine met nieuws, (achtergrond)verhalen, beelden en inspirerende teksten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

locatie

 

De Glind (nabij Amersfoort)

Conferentiecentrum De Glind postweg 65 3494 MK De Glind

 

Stichting Mannenwerk organiseert haar reguliere workshops in De Glind, vlakbij Amersfoort.


Conferentiecentrum De Glind is een sfeervolle drie sterren groepsaccommodatie in het
Jeugddorp De Glind, gemeente Barneveld.


De Glind ligt midden in het zeer gevarieerde overgangsgebied tussen de Gelderse Vallei,
Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe, net op de grens van Utrecht en Gelderland.

 

In De Glind verblijf je in eenvoudige 2-persoonskamers. Op aanvraag zijn 1-persoons- kamers beschikbaar. Alle maaltijden, koffie, thee en koekjes worden voor je verzorgd en zijn bij de workshop prijs inbegrepen.

Rondom De Glind is volop buitenruimte aanwezig. Een grote tuin en eigen sportvelden. 's Winters is er vlakbij een schaatsbaan en zomers kan er o.a. gezwommen worden. De landelijke, bosrijke omgeving nodigt uit om tussen de programmaonderdelen van de workshop door een wandeling te maken.

 

Routebeschrijving

YMCA De Glind postweg 65 3494 MK De Glind tel. 0342-452017

 

Vanuit Arnhem gaat u via de A12, afrit 25 Oosterbeek. Richting Ede via de N224. Na ongeveer 13 kilometer rechtsaf richting Barneveld (N30 / A30). Na ongeveer 10 kilometer neemt u afrit 2 Barneveld-Zuid. Richting Scherpenzeel. Na anderhalve kilometer rechtsaf richting De Glind.

 

Vanuit Amsterdam gaat u via de A1, afrit 14 Hoevelaken. Linksaf richting Amersfoort. Na ruim een kilometer linksaf richting Achterveld. In Achterveld rechtsaf richting De Glind. Na ruim anderhalve kilometer linksaf richting De Glind.

 

Vanuit Apeldoorn gaat u via de A1, afrit 15 Barneveld. Richting Ede via de A30. Na vijf kilometer neemt u afrit 2 Barneveld-Zuid. Richting Scherpenzeel. Na anderhalve kilometer rechtsaf richting De Glind.

 

Vanuit Utrecht en Zwolle gaat u via de A28, afrit 8 Amersfoort. Richting Achterveld. In Achterveld rechtsaf richting De Glind. Na ruim anderhalve kilometer linksaf richting De Glind.

 

 

Conferentiecentrum de Glind ligt schuin tegenover de kerk en naast het voetbalveld.

 

Per openbaar vervoer kan YMCA de Glind, als je dat van te voren besteld (via het secretariaat van stichting Mannenwerk 030.2321915) een treintaxi-service voor je regelen vanaf de stations Amersfoort of Barneveld Centrum.

 

Er rijdt ook 10 keer per dag een buurtbus vanaf het station Barneveld naar De Glind.

 

Voor fietsers is het gebouw goed te bereiken door de vlakke en prachtige lanen in de bosrijke omgeving.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2011 Stichting Mannenwerk