Home Stichting Mannenwerk, bestuur, medewerkers, geschiedenis Agenda 2013 met info over meerdaaagse workshops en avondsupportgroepen Nieuwsbrief, het laatste nieuws van Stichting Mannenwerk Magazine met actuele verhalen Mannenlinks, webadressen voor de man van NU! Contact met Stichting Mannenwerk    

 

 

Stichting Mannenwerk organiseert jaarlijks in de lente met succes een weekend om je homo - bi- seksualiteit te vieren, jezelf en andere mannen te ontmoeten, om contact te maken, te genieten en elkaar te inspireren rondom het thema 'Gay Soul'. 

Persoonlijk leiderschap, Spiritualiteit, Contact & Bezieling !Hoe kan ik levendig, met hart en ziel, mijn dagelijks leven leiden?Voor alle mannen (homo, bi, trans en hetero) die het samenzijn met andere mannen als bron van inspiratie willen gebruiken. Inspiratie om meer richting te geven aan je leven en in meer vrijheid stappen te zetten. Zodat je gebruik kunt maken van al je mogelijkheden en doen wat jou in de wereld te doen staat! Persoonlijk leiderschap, Spiritualiteit, Contact & Bezieling !Hoe kan ik levendig, met hart en ziel, mijn dagelijks leven leiden?Voor alle mannen (homo, bi, trans en hetero) die het samenzijn met andere mannen als bron van inspiratie willen gebruiken. Inspiratie om meer richting te geven aan je leven en in meer vrijheid stappen te zetten. Zodat je gebruik kunt maken van al je mogelijkheden en doen wat jou in de wereld te doen staat! Een contactdag is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog niet eerder hebt mee gedaan aan een activiteit. Als je affiniteit hebt met het thema is dat reden genoeg om er bij te willen zijn. Met onze werkwijze ben je verzekerd van goede aandacht en ruimte voor je verhaal. Daarnaast is een contactdag een mooie gelegenheid om (opnieuw) kennis te maken met mannenwerk. De supportgroepen zijn voor die mannen die meer verdieping willen. Een veilige plek met een structuur die ruimte en aandacht biedt om contact te maken over datgene wat jij werkelijk belangrijk vindt in jouw leven, om elkaar te ontmoeten, verhalen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen.

 

 

Persoonlijk leiderschap, Spiritualiteit, Contact & Bezieling !Hoe kan ik levendig, met hart en ziel, mijn dagelijks leven leiden?Voor alle mannen (homo, bi, trans en hetero) die het samenzijn met andere mannen als bron van inspiratie willen gebruiken. Inspiratie om meer richting te geven aan je leven en in meer vrijheid stappen te zetten. Zodat je gebruik kunt maken van al je mogelijkheden en doen wat jou in de wereld te doen staat!

28 - 30 september

info

praktische info
programma
workshopleiders
locatie
annuleringsregeling

 

RESERVEREN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info

Persoonlijk leiderschap, Spiritualiteit, Contact & Bezieling ! 

Hoe kan ik levendig, met hart en ziel, mijn dagelijks leven leiden? 

Voor wie?  Voor alle mannen (homo, bi, trans en hetero) die het samenzijn met andere mannen als bron van inspiratie willen gebruiken. Inspiratie om meer richting te geven aan je leven en in meer vrijheid stappen te zetten. Zodat je gebruik kunt maken van al je mogelijkheden en doen wat jou in de wereld te doen staat!

Je kunt alleen naar deze workshop komen, maar je kunt natuurlijk ook je vader, zoon, broer, neef, collega en/of vriend meevragen. Dit weekend is een ideale plek om je ‘contacten’ te vieren en te vernieuwen!

Dit mannenweekend is zo ingericht dat er aandacht is voor jouw persoonlijke verhaal en met name voor je onderstroom. Hiermee wordt bedoeld je drijfveren, je bezieling, de energie waaruit jij je leven leidt! Spiritualiteit met beide benen op de grond!

Dit alles binnen een structuur die ruimte en aandacht voor jouw thema's biedt. 

Thema’s waaraan je bijv. kunt denken; relaties, liefde, werk, verlies, levensloopkeuzes, verlangen en seksualiteit, familie, kortom alles wat jou in je leven bezig houdt en waar je iets mee wilt.

Workshopleider

Deze workshop zal geleid worden door Hendrik Grashuis in nauwe samenwerking met het mannenwerk team. Hendrik volgt Johan van Breukelen op als de vaste workshopleider van Stichting Mannenwerk

Er is voor deze workshop een wachtlijst!

  RESERVEREN

 

 

Hendrik Grashuis (1950) is al vele jaren aktief betrokken bij Stichting Mannenwerk als medeoprichter, bestuurslid en begeleider van diverse groepen. Met ingang van september 2012 is hij de vaste workshopleider van Stichting Mannenwerk.

Hendrik heeft de opleiding tot docent dramatische vorming op de Academie voor Expressie gevolgd. 

Hierna heeft hij zich gespecialiseerd als (trainings) acteur in trainingen binnen de psychiatrie, de gezondheidszorg, verslavingszorg en traumaverwerking. Daarnaast is hij muzikant en liedjesschrijver.

Hendrik Grashuis over de komende workshop: "Veel mannen hebben zich opgegeven omdat ze Johan graag nog voor de laatste keer als workshopleider mee wilden maken. We verwachten veel mannen die op een of andere manier een connectie hebben met Johan van Breukelen.

Ook mannen die nog niet eerder aan een activiteit van het mannenwerk hebben deelgenomen zijn natuurlijk hartelijk welkom! Er zal, zoals altijd op onze workshops, veel ruimte zijn voor je eigen verhaal en thema's (b.v. relaties, liefde, werk, verlies, levensloopkeuzes, verlangen, seksualiteit, familie, kortom alles wat jou in je leven bezig houdt en waar je iets mee wilt.)

Voor de mannen die een verbinding met Johan hebben wil ik dit nog toevoegen: Alles wat we waardevol, mooi, sterk leuk, confronterend en inspirerend aan Johan vonden, zit ook in onzelf. Ik zou geen betere manier weten om Johan te herdenken en eren, dan dat potentieel in onszelf te omarmen, werkelijk te maken en levendig te houden."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012 © Stichting Mannenwerk