Home Stichting Mannenwerk, bestuur, medewerkers, geschiedenis Agenda 2013 met info over meerdaaagse workshops en avondsupportgroepen Nieuwsbrief, het laatste nieuws van Stichting Mannenwerk Magazine met actuele verhalen Mannenlinks, webadressen voor de man van NU! Contact met Stichting Mannenwerk    

 

 

Stichting Mannenwerk organiseert jaarlijks in de lente met succes een weekend om je homo - bi- seksualiteit te vieren, jezelf en andere mannen te ontmoeten, om contact te maken, te genieten en elkaar te inspireren rondom het thema 'Gay Soul'. 
19 t/m 21 april


20 t/m 22 sept.

Dit extra lange weekend is voor alle mannen die aan het eind van het jaar met ruimte en goede aandacht willen terugkijken; op wat achter je ligt, stilstaan bij je leven zoals het nu is, om vervolgens het nieuwe jaar bezield en geïnspireerd te beginnen.
29-12 t/m 1-1-14


10 maart & 23 juni

Een contactdag is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog niet eerder hebt mee gedaan aan een activiteit. Als je affiniteit hebt met het thema is dat reden genoeg om er bij te willen zijn. Met onze werkwijze ben je verzekerd van goede aandacht en ruimte voor je verhaal. Daarnaast is een contactdag een mooie gelegenheid om (opnieuw) kennis te maken met mannenwerk.
het hele jaar door

 

 

k'

 

 

Contactdag 2013

  • Ben je nieuwsgiering naar het Mannenwerk omdat je enthousiaste verhalen heb gehoord van mannen die bekend zijn met ons  werk of hebt je deze gelezen op onze website?
  • Heb je eerder aan een workshop of supportgroep deelgenomen en wil je jouw ervaring met Mannenwerk vernieuwen?
  • Ben je er aan toe om kort en krachtig te onderzoeken
    hoe het NU met je is?
  • Wil je eens een vriend of een bekende van je eens meenemen om hem kennis te laten maken met het Mannenwerk?

Dan is een contactdag voor jou wellicht een prima manier om (opnieuw) kennis te maken met onze werkwijze en met wat wij te bieden hebben. De werkkwijze tijdens een contactdag is vergelijkbaar met die van een supportgroep.

zondag 20 oktober

 

praktische info

 

Datum :
20 oktober 2013.
Inloop vanaf 10.00 uur.
Start 10.30 uur.
Afsluiting circa 16.00 uur.

Adres:
De Roos, P.C. Hooftstraat

Leiding:
Hendrik Grashuis

Aantal deenemers:
maximaal 20

Kosten :
€ 25,-- (lunch voor eigen rekening)

 

 

aanmelden / reserveren contactdag in 2013

Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:

20 oktober 2013

personen melden zich aan voor de contactdag

 (vul hier boven het aantal personen in)

 

 

 

 

 

 

 

 

JAARKAART 2013

Gratis jaarkaart 2013

 

 

 

 

reacties deelnemers contactdag:

 

Ben: 'Terugdenkend aan de vorige contactdag  kom ik tot de conclusie dat het gewoon goed is om af en toe eens een dag even helemaal stil te gaan staan. Bij jezelf, maar ook bij wat anderen beweegt in het leven. Heb dat als zeer verrijkend ervaren. De ervaring dat je niet alles alleen hoeft te doen, heb ik daadwerkelijk gevoeld die dag. Bijzonder en iets om dankbaar voor te zijn.'

 

 

Wim:'De ontmoeting 

met jullie vorige week was heel aangenaam voor mij. Het heeft me geļnspireerd en gevoed. 

 

Nog steeds voel ik toegenomen verbondenheid. 

 

Spreken over wat ik neerzet was bijna een nieuwe coming out ;-) Het was ook goed om jullie te horen vertellen wat jullie neerzetten.'

 

 

Willem: 'Voor mij heeft deze bijeenkomst duidelijk gemaakt wat het is om je gedragen te voelen, een begrip waar ik in eerste instantie niet zoveel mee had. Door te horen wat iedereen zoal bezighoudt en door te horen waar iedereen behoefte aan heeft, voelde ik dat ik onderdeel uitmaak van een groter geheel: met een groot woord: de mensheid. En dat maakt me minder alleen. 

 

 

 

 

 

2011 © Stichting Mannenwerk