Home Stichting Mannenwerk, bestuur, medewerkers, geschiedenis Agenda 2013 met info over meerdaaagse workshops en avondsupportgroepen Nieuwsbrief, het laatste nieuws van Stichting Mannenwerk Magazine met actuele verhalen Mannenlinks, webadressen voor de man van NU! Contact met Stichting Mannenwerk    
 

 

Meerdaagse workshops Avond supportgroepen  Contact dagen  Individueel Achtergrond informatie

                                                     Een weekend om jezelf en andere mannen te ontmoeten, om contact te maken, te genieten en elkaar te inspireren rondom het thema 'Gay Soul'Voor alle mannen (homo, bi en hetero) die het samenzijn met andere mannen als bron van inspiratie willen gebruiken. Inspiratie om meer richting te geven aan je leven en in meer vrijheid stappen te zetten. Zodat je gebruik kunt maken van al je mogelijkheden en doen wat jou in de wereld te doen staat! Je kunt alleen naar deze workshop komen, maar je kunt natuurlijk ook je vader, zoon, broer, neef, collega en/of vriend meevragen. Dit weekend is een ideale plek om je ‘contacten’ te vieren en te vernieuwen! binnenkort meer infobinnenkort meer info     

 

supportgroep

inspiratie bronnen
ervaringen

 


Mailinglist

 

Vul hier je naam en mail / adres in en 

 we houden je op de hoogte van de activiteiten van Stichting  mannenwerk

  

in uit

      

 

Vivan; 'Na afloop van de workshop bemerkte dat er in mijn fysiek wat was veranderd. Mijn onderbuik was helemaal ontspannen en voelde van binnen warm aan. Ik zou het zelfs als "liefdevol" willen kwalificeren, voor mij een bijzondere ervaring waarvan ik me niet meer kan herinneren dat ik dat op die plek in mijn lijf ooit heb gevoeld.' lees verder

Ad;'Ik heb het als een warm bad ervaren en tegelijkertijd als een spannende ervaring. Ik heb er zeker van genoten. Ik voel me 'herboren"" en als teken heb ik mijn (summiere) baardje afgeschoren. Onder het motto: Scheer je eigen weg! Mijn gezicht voelt weer zacht en tegelijktijd als een echte man!

Dank voor de ontmoeting met jou, de anderen en mezelf.'

Vr. groet,. Ad van Dam

Jan; 'Het was heel intensief, verwarrend en liefdevol. Ieder van de 32 mannen heeft zijn hart opengesteld en heeft de moed gehad om diep in hun hart te laten kijken, zonder uitzondering. Een zo rijk gevoel dat je je diepste gevoelens kan en mag delen met zovele. Zonder oordeel en zonder rancunes. Het voelt enorm rijk om zo opgenomen te worden in een gemeenschap die voor mij alleen maar onbereikbaar leek.'lees verder

 

Gay Soul Jan

Als de woorden en emoties zijn neer gedwarreld. Nu na een week terug kijkend op het weekend met 32 mannen kan ik alleen maar zeggen wat heb ik hier een rijk gevoel aan overgehouden.

Het was heel intensief, verwarrend en liefdevol. Ieder van de 32 mannen heeft zijn hart opengesteld en heeft de moed gehad om diep in hun hart te laten kijken, zonder uitzondering. Een zo rijk gevoel dat je je diepste gevoelens kan en mag delen met zovele. Zonder oordeel en zonder rancunes. Het voelt enorm rijk om zo opgenomen te worden in een gemeenschap die voor mij alleen maar onbereikbaar leek.

Mijn uitdaging aan het begin van het weekend was: “Op zoek naar mezelf” en hoe ik dat zou willen bereiken, door “mezelf open te stellen” . Nou dat heb ik gedaan en al die emotie, tranen en vreugde dwarrelen door mijn hoofd en willen maar niet nederdalen. Ik ben danig in de war, hoe moet ik nu verder.

Duidelijk is geworden dat ik mijn hart open kan stellen voor mannen en ook zelfs verliefd kan worden op een mooie man, ook al weet ik dat hij onbereikbaar is. Alleen het contact al met hem doet mijn hart springen van vreugde.

Ook weet ik dat mijn hart deels open kan gaan voor een mooie vrouw die ik ook mijn liefde kan schenken en de hare ontvangen.

Dus ik weet nu dat ik biseksueel ben en dat ik zoveel liefde heb dat ik die wil en kan delen met mannen en vrouwen.

Jullie mannen hebben me geleerd in dit weekend om diep in mezelf te gaan en te kijken en te voelen wat mijn lijf aangeeft en dit te kunnen verwoorden.

Ik hoop in de toekomst zeker nog eens zo’n heerlijk weekend te mogen meemaken.

Ik wil ieder van de 32 mannen bedanken voor de liefde en warmte die ze me zo onbevangen gegeven hebben, voor de wijze waarop ze zich hebben opengesteld om me mee te laten kijken in hun strijd om geluk en liefde. Een enorme rijkdom is me door deze mannen gegeven en die neemt niemand me meer af. Ik heb het gevoel dat ik er nu 32 vrienden heb bij gekregen.

Met enkele heb ik intussen een mail contact, zodat we elkaar nog beter leren kennen.

Johan, Walter, Hendrik, Vivan Het was geweldig, dank en hopelijk tot ziens

 

gewoon anders,

je bent gewoon een beetje anders
een beetje anders dan gewoon

een heel gevoelig mensje
dat soms heel verdrietig is
alle emoties komen op je af
van je af zetten kun je het niet

je leeft je in in anderen
voelt precies hoe het met ze is
voelt hun eenzaamheid of verdriet
alsof alleen jij dat maar ziet

als kinderen worden gepest
snijdt het door je heen
je kunt geen onrecht zien
vindt het vaak zo gemeen

‘s avonds in bed overdenk je alles
en in slaap vallen lukt je niet
overal moet je over piekeren
alles verwerken wat je ziet

je leeft in een andere wereld
niet lijkend op de werkelijkheid
je leeft je eigen gedachten
waarin dromen nog bestaan

je bent gewoon heel erg gevoelig
je intens van je leven bewust
een sensitief kind van deze tijd
dat verwonderd de wereld in kijkt

je bent gewoon een beetje anders
een beetje anders dan gewoon

je leeft jouw droom

 

 

Wil je ook komen naar het volgende Gay Soul weekend? (datum is nog niet bekend) Vul dan hier je naam en adres in en we houden je op de hoogte.

Voornaam Achternaam Adres
Postcode  Plaats  E-mail  

 

Ik heb belangstelling voor een Gay Soul weekend en wil graag op de hoogte gehouden worden 

 

 

 

 

 

 

Een weekend om jezelf en andere mannen te ontmoeten, om contact te maken, te genieten en elkaar te inspireren rondom het thema 'gay soul'. Dit mannen weekend is zo ingericht dat er aandacht is voor jouw persoonlijke verhaal en met name voor je onderstroom. Hiermee wordt bedoeld je drijfveren, je bezieling, de energie waaruit jij je leven leidt!

Samen met 30 andere ‘gay’ mannen een weekend stilstaan (en weer opnieuw in beweging komen!) bij;

Contact maken in het Hier en Nu

Hoe is het Nu echt met me? 

Hoe doe ik het in mijn leven? 

Waar gaat het me eigenlijk om?

Hoe kan ik mijn leven leiden zoals ik dat het liefste zou willen?

Waarom doe ik dat (soms/vaak) niet? Wat houdt me tegen?

Wat levert mijn 'homoseksualiteit' mij op en wat kost het me?

Je eigen actuele thema (s)

Naast deze persoonlijke vragen staan we ook stil bij een paar overstijgende vragen;

Homoseksualiteit als roeping, als een spirituele weg?

Wat hebben wij, als homo en bi mannen bij te dragen aan de wereld?

Homo's, een apart volk ? Het derde geslacht?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2011 © Stichting Mannenwerk