Home Stichting Mannenwerk, bestuur, medewerkers, geschiedenis Agenda 2013 met info over meerdaaagse workshops en avondsupportgroepen Nieuwsbrief, het laatste nieuws van Stichting Mannenwerk Magazine met actuele verhalen Mannenlinks, webadressen voor de man van NU! Contact met Stichting Mannenwerk    
 

 

Meerdaagse workshops Avond supportgroepen  Contact dagen  Individueel Achtergrond informatie

Een weekend om jezelf en andere mannen te ontmoeten, om contact te maken, te genieten en elkaar te inspireren rondom het thema 'Gay Soul'Voor alle mannen (homo, bi en hetero) die het samenzijn met andere mannen als bron van inspiratie willen gebruiken. Inspiratie om meer richting te geven aan je leven en in meer vrijheid stappen te zetten. Zodat je gebruik kunt maken van al je mogelijkheden en doen wat jou in de wereld te doen staat! Je kunt alleen naar deze workshop komen, maar je kunt natuurlijk ook je vader, zoon, broer, neef, collega en/of vriend meevragen. Dit weekend is een ideale plek om je ‘contacten’ te vieren en te vernieuwen! Deze themaworkshop is voor alle mannen. (homo, hetero en biseksueel) die met meer innerlijke vrijheid en verbinding met hun seksualiteit om willen gaan. binnenkort meer info   

Op 14 september 2011 starten we weer een supportgroep in Amsterdam voor die mannen die meer verdieping willen. Een plek om contact te maken over datgene wat jij werkelijk belangrijk vindt in jouw leven, om elkaar te ontmoeten, verhalen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen.Op 10 oktober 2011 starten we weer een supportgroep in Utrecht voor die mannen die meer verdieping willen. Een plek om contact te maken over datgene wat jij werkelijk belangrijk vindt in jouw leven, om elkaar te ontmoeten, verhalen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen. contactdag zondag 18 september voor mannen die die in hun leven betrokken zijn geweest bij seksueel misbruik.

              

info

praktische info
programma
workshopleider
locatie
annuleringsregeling

reserveren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mannenweekend Man & Soul locatie

De Glind (nabij Amersfoort)

Conferentiecentrum De Glind postweg 65 3494 MK De Glind

 

Stichting Mannenwerk organiseert haar reguliere workshops in De Glind, vlakbij Amersfoort.


Conferentiecentrum De Glind is een sfeervolle drie sterren groepsaccommodatie in het
Jeugddorp De Glind, gemeente Barneveld.


De Glind ligt midden in het zeer gevarieerde overgangsgebied tussen de Gelderse Vallei,
Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe, net op de grens van Utrecht en Gelderland.

 

In De Glind verblijf je in eenvoudige 2-persoonskamers. Op aanvraag zijn 1-persoons- kamers beschikbaar. Alle maaltijden, koffie, thee en koekjes worden voor je verzorgd en zijn bij de workshop prijs inbegrepen.

Rondom De Glind is volop buitenruimte aanwezig. Een grote tuin en eigen sportvelden. 's Winters is er vlakbij een schaatsbaan en zomers kan er o.a. gezwommen worden. De landelijke, bosrijke omgeving nodigt uit om tussen de programmaonderdelen van de workshop door een wandeling te maken.

 

Routebeschrijving

YMCA De Glind postweg 65 3494 MK De Glind tel. 0342-452017

 

Vanuit Arnhem gaat u via de A12, afrit 25 Oosterbeek. Richting Ede via de N224. Na ongeveer 13 kilometer rechtsaf richting Barneveld (N30 / A30). Na ongeveer 10 kilometer neemt u afrit 2 Barneveld-Zuid. Richting Scherpenzeel. Na anderhalve kilometer rechtsaf richting De Glind.

 

Vanuit Amsterdam gaat u via de A1, afrit 14 Hoevelaken. Linksaf richting Amersfoort. Na ruim een kilometer linksaf richting Achterveld. In Achterveld rechtsaf richting De Glind. Na ruim anderhalve kilometer linksaf richting De Glind.

 

Vanuit Apeldoorn gaat u via de A1, afrit 15 Barneveld. Richting Ede via de A30. Na vijf kilometer neemt u afrit 2 Barneveld-Zuid. Richting Scherpenzeel. Na anderhalve kilometer rechtsaf richting De Glind.

 

Vanuit Utrecht en Zwolle gaat u via de A28, afrit 8 Amersfoort. Richting Achterveld. In Achterveld rechtsaf richting De Glind. Na ruim anderhalve kilometer linksaf richting De Glind.

 

 

Conferentiecentrum de Glind ligt schuin tegenover de kerk en naast het voetbalveld.

 

Per openbaar vervoer kan YMCA de Glind, als je dat van te voren besteld (via het secretariaat van stichting Mannenwerk 030.2321915) een treintaxi-service voor je regelen vanaf de stations Amersfoort of Barneveld Centrum.

 

Er rijdt ook 10 keer per dag een buurtbus vanaf het station Barneveld naar De Glind.

 

Voor fietsers is het gebouw goed te bereiken door de vlakke en prachtige lanen in de bosrijke omgeving.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2011 © Stichting Mannenwerk