Home Stichting Mannenwerk, bestuur, medewerkers, geschiedenis Agenda 2013 met info over meerdaaagse workshops en avondsupportgroepen Nieuwsbrief, het laatste nieuws van Stichting Mannenwerk Magazine met actuele verhalen Mannenlinks, webadressen voor de man van NU! Contact met Stichting Mannenwerk    
 

 

Meerdaagse workshops Avond supportgroepen  Contact dagen  Individueel Achtergrond informatie

Een weekend om jezelf en andere mannen te ontmoeten, om contact te maken, te genieten en elkaar te inspireren rondom het thema 'Gay Soul'Voor alle mannen (homo, bi en hetero) die het samenzijn met andere mannen als bron van inspiratie willen gebruiken. Inspiratie om meer richting te geven aan je leven en in meer vrijheid stappen te zetten. Zodat je gebruik kunt maken van al je mogelijkheden en doen wat jou in de wereld te doen staat! Je kunt alleen naar deze workshop komen, maar je kunt natuurlijk ook je vader, zoon, broer, neef, collega en/of vriend meevragen. Dit weekend is een ideale plek om je ‘contacten’ te vieren en te vernieuwen! Deze themaworkshop is voor alle mannen. (homo, hetero en biseksueel) die met meer innerlijke vrijheid en verbinding met hun seksualiteit om willen gaan. binnenkort meer info   

Op 14 september 2011 starten we weer een supportgroep in Amsterdam voor die mannen die meer verdieping willen. Een plek om contact te maken over datgene wat jij werkelijk belangrijk vindt in jouw leven, om elkaar te ontmoeten, verhalen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen.Op 10 oktober 2011 starten we weer een supportgroep in Utrecht voor die mannen die meer verdieping willen. Een plek om contact te maken over datgene wat jij werkelijk belangrijk vindt in jouw leven, om elkaar te ontmoeten, verhalen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen. contactdag zondag 18 september voor mannen die die in hun leven betrokken zijn geweest bij seksueel misbruik.

              

info

praktische info
programma
workshopleiders
locatie

supportgroep
annuleringsregeling

aanmelden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steek je innerlijk vuur aan en houd het brandend!

 

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten. Vul dan hier je naam en mail adres in en je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief.

 

 


Mailinglist

 

    

 

 

in uit

 

      

 

 

Mannenweekend Man & Soul supportgroep

 

'Contact & Bezieling"

7 Maandagavonden in Utrecht

o.l.v. Johan van Breukelen

Op 28 september 2009 start er weer een supportgroep van Stichting Mannenwerk in Utrecht.  

Deze groep is inmiddels volgeboekt. Bij voldoende belangstelling starten we een tweede groep in oktober in Amsterdam. klik hier voor meer informatie

De supportgroepen zijn opgezet om een regelmatige vaste plek te creëren voor mannen. Een plek om contact te maken over datgene wat jij werkelijk belangrijk vindt in jouw leven, om elkaar te ontmoeten,  verhalen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen.

De avonden zijn zo ingericht dat er aandacht is voor jouw verhaal en met name voor je ‘onderstroom’ . Hiermee wordt bedoeld je drijfveren, je bezieling, de energie van waaruit je je leven leidt! 

Dit alles binnen een structuur die ruimte en aandacht voor jouw thema's biedt. 

Thema’s waaraan je bijv. kunt denken; relaties, liefde, werk, verlies, levensloopkeuzes, verlangen en seksualiteit, familie, kortom alles wat jou in je leven bezig houdt en waar je iets mee wilt!

Een mooie gelegenheid om een regelmatig met goede aandacht stil te staan en opnieuw in beweging te komen rond;

Hoe is het nu echt met me?

Hoe doe ik het in mijn leven? 

Waar gaat het me eigenlijk om?

Hoe kan ik mijn leven leiden zoals ik dat het liefste  zou willen?

Waarom doe ik dat (soms/vaak) niet? Wat houdt me tegen?

Contact maken in het Hier en Nu

Je eigen actuele thema (s)

 

 

avond 1 /  28 september

avond 2 /  12 oktober

avond 3 /  26 oktober

avond 4 /   9 november

avond 5 /  23 november

avond 6 /    7 december

avond 7 /  21 december

 

De avonden beginnen om 19.30 uur en duren tot 22.00 uur.

 

adres:   Utrecht (goed bereikbaar met auto en Openbaar Vervoer)  

 

prijs:      225,-

             

 

aantal deelnemers: minimaal 6 - maximaal 10  

Aanmelden voor de Supportgroep Utrecht najaar 2009

Voornaam Achternaam Adres
Postcode  Plaats  E-mail  

telefoon

 

leeftijd

 

Ik doe mee

Ik betaal € 225,- 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2011 © Stichting Mannenwerk