Welkom bij Mannenwerk (sinds 1979)

Hendrik Grashuis

Klik  op de foto voor het In Memoriam van Hendrik Grashuis, tot 31 maart 2015 voorzitter en workshopleider van het Mannenwerk

home jongenStichting Mannenwerk organiseert supportgroepen, contactdagen en weekends voor mannen (homo, bi, trans en hetero) rondom bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden mannen sinds 1979 een plek waar je stil kan staan bij alles wat er in je omgaat; je gedachten, je oordelen, je gevoelens (lichamelijk en emotioneel).

Dat is belangrijk want als mannen het contact met hun gevoeligheid verliezen, dan verliezen ze ook het contact met hun levenskracht en -lust, die is daarmee verbonden.

Met ruimte, goede aandacht en een beetje aardigheid stilstaan en opnieuw in beweging komen rond vragen als:  Hoe is het NU echt met me? Waar gaat het mij eigenlijk om? Hoe kan ik ‘bezield’ mijn dagelijks leven leiden?

Het samenzijn met andere mannen kun je als bron van inspiratie gebruiken, om richting te geven aan je leven en in meer vrijheid stappen te zetten. Om met hart en ziel te kunnen doen wat jou in de wereld te doen staat!

 

Agenda


  • Supportgroepen

         NB De prijs voor de supportgroepen is verlaagd !

6 woensdagavonden in Amsterdam  14 oktober, 28 oktober, 11 november, 25 november, 9 en 23 december

- 6 donderdagavonden in Den Bosch 8 oktober, 22 oktober, 5 november, 19 november, 3 en 17 december

 

  • Contactdag 2015   25 oktober Amsterdam
  • Oud en Nieuw Workshop 2015/2016

    Houd nadere info in de gaten!
    NB Ook de prijs voor deze workshop is vanaf nu verlaagd !