Home Stichting Mannenwerk, bestuur, medewerkers, geschiedenis Agenda 2013 met info over meerdaaagse workshops en avondsupportgroepen Nieuwsbrief, het laatste nieuws van Stichting Mannenwerk Magazine met actuele verhalen Mannenlinks, webadressen voor de man van NU! Contact met Stichting Mannenwerk    

extra lang mannenweekend inclusief feest en verblijf in een top locatie! 

aanvang zondagavond 29 december 2013 om 20.00 uur einde woensdag 1 januari 2014 rond 15.00 uur

 

Oud en Nieuw 2013-2014

Bezinning, contact, verdieping, inspiratie en plezier!

 

 

Voor een paar dagen echt iets anders organiseert Stichting Mannenwerk
weer een extra lang en feestelijke Oud & Nieuw weekend voor mannen
(ho, bi, trans en hetero) op de prachtige locatie Sparrenhorst in Nunspeet.

 

 

 

info

praktische info
programma
begeleiding
locatie
annuleringsregeling

RESERVEREN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie NH De Sparrenhorst

Het 4-sterren weekend resort NH De Sparrenhorst is een lust voor het oog. In elk gedeelte van dit hotel komen kunst en design u tegemoet. U zult zich hier prima thuis voelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het uitgebreide ontbijtbuffet? Uw omelet wordt bereid waar u bij staat! De smaakvolle restaurants en de uitstekende keuken staan bovendien garant voor een bijzondere culinaire ervaring.

Ook de omgeving is prachtig en vol verrassingen! In mum van tijd bent u in het hartje van de Veluwe of in één van de pittoreske dorpjes in de buurt van Nunspeet. Brengt u ook eens een bezoek aan één van de vele attracties of musea die dit gebied te bieden heeft! Kortom, met dit arrangement ervaart u echt de Kunst van het Genieten!

De Veluwe is hèt paradijs voor liefhebbers van cultuur, natuur en actieve ontspanning.

Kamers

De Sparrenhorst weekend hotel beschikt over 117 modern uitgeruste viersterren hotelkamers, waaronder zeven deluxe en één minder valide kamer. Alle kamers grenzen direct aan het Belvédère Bos of de natuurlijk aangelegde tuin van het hotel. Dat betekent heerlijk rustig wakker worden met het geluid van vogels op de achtergrond!

De kamers hebben allemaal een eigen balkon of terras, een luxe badkamer met douche en/of ligbad en toilet, toiletartikelen van Carven, heerlijke dekbedden, kabeltelevisie, radio en een werkplek met telefoon en ISDN-aansluiting. Tevens beschikken de deluxe kamers over een Nespresso koffieapparaat (gratis gebruik) en een minibar (tegen betaling). Aan de inrichting van de kamers is veel aandacht besteed en ook een kunstwerk ontbreekt niet.

Alle hotelkamers zijn rookvrij.

Wellness Center

Alle gasten maken gratis gebruik van het Wellness Center. Het Wellness Center bestaat uit een bijzonder zwembad met tropische allure, een modern fitnesscenter en een sauna. Daarnaast beschikt het Wellness Center over een zonnebank, kosten hiervan bedragen
€ 7,50 per 12 minuten. Het Wellness Center is dagelijks geopend van 07:00 tot 23:00 uur.

Omgeving de Sparrenhorst

Wie is er niet op de hoogte van de rust en schoonheid van een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, De Veluwe. Nunspeet ligt temidden van deze natuurpracht, bestaande uit dichte bossen, heerlijk geurende heide en het Hulshorsterzand, een unieke zandverstuiving die al sinds 1928 beschermd wordt door Natuurmonumenten. U kunt zo het bos inlopen voor een wandeling of de fiets pakken voor een verfrissende tocht. Is dit nog niet sportief genoeg voor u, dan kunt u kiezen voor één van de vele andere beschikbare activiteiten. U vindt onder andere een 27 holes golfbaan, tennisbanen, maneges, u kunt er kanovaren, een huifwagentocht of een ballonvaart maken.

Bereikbaarheid  de Sparrenhorst

De Sparrenhorst ligt in Nunspeet, verborgen tussen de Veluwse bossen. Het hotel is met de auto goed te bereiken en verzorgt een (op aanvraag) shuttle service naar het treinstation van Nunspeet.

Vanaf Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Zwolle:
A28 richting Zwolle (vanuit Zwolle richting Amersfoort). U neemt afslag nummer 15 Epe/Nunspeet-Oost. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf de Eperweg op (vanuit Zwolle rechtsaf). Deze weg blijven volgen. Ondertussen gaat u over het spoor en rijdt u de bebouwde kom binnen. Na 300 meter gaat u linksaf naar Sparrenhorst.

Vanaf Amsterdam:
A1 richting Apeldoorn. U neemt de afslag A28 richting Zwolle. Zie verder hierboven.

Vanaf Arnhem, Apeldoorn:
A50 richting Zwolle. U neemt afslag nummer 27 Epe. Bovenaan de afslag rechtsaf de N309 richting Nunspeet. N309 ongeveer 15 kilometer blijven volgen tot de bebouwde kom van Nunspeet . Na 300 meter gaat u linksaf naar Sparrenhorst.

NH De Sparrenhorst weekend resort
Eperweg 46
8072 DB Nunspeet
T: 0341-255901
website

 

 

 

 

 

de veluwe

 

 

 

 

 

 

 

 

2011 © Stichting Mannenwerk