Home Stichting Mannenwerk, bestuur, medewerkers, geschiedenis Agenda 2013 met info over meerdaaagse workshops en avondsupportgroepen Nieuwsbrief, het laatste nieuws van Stichting Mannenwerk Magazine met actuele verhalen Mannenlinks, webadressen voor de man van NU! Contact met Stichting Mannenwerk    

extra lang mannenweekend inclusief feest en verblijf in een top locatie! 

aanvang zaterdagavond 29 december 2012 om 20.00 uur einde dinsdag 1 januari 2013 rond 15.00 uur

 

Oud en Nieuw 2012-2013

Bezinning, contact, verdieping, inspiratie en plezier!

 

 

Voor een paar dagen echt iets anders organiseert Stichting Mannenwerk
weer een extra lang en feestelijke Oud & Nieuw weekend voor mannen
(ho, bi, trans en hetero) op de prachtige locatie Sparrenhorst in Nunspeet.

 

 

 

info

praktische info
programma
begeleiding
locatie
annuleringsregeling

 

RESERVEREN  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Begeleiding 

Deze workshop zal geleid worden door Hendrik Grashuis in nauwe samenwerking met het mannenwerk team.

Hendrik Grashuis

 

 

Hendrik Grashuis (1950)Hendrik Grashuis (1950) is al vele jaren aktief betrokken bij Stichting Mannenwerk als medeoprichter, bestuurslid en begeleider van diverse groepen. Met ingang van september 2012 is hij de vaste workshopleider van Stichting Mannenwerk. Hendrik heeft de opleiding tot docent dramatische vorming op de Academie voor Expressie gevolgd. Hierna heeft hij zich gespecialiseerd als (trainings) acteur in trainingen binnen de psychiatrie, de gezondheidszorg, verslavingszorg en traumaverwerking. Daarnaast is hij muzikant en liedjesschrijver.

Hendrik werkt nauw samen met het mannenwerkteam

 

De mannen van het mannenwerk in 2013!

De organisatie van het mannenwerk draait al van af het begin in 1979 voor het grootste deel op vrijwilligers. Door de inzet van al deze mannen bestaat het mannenwerk nog steeds. Alles bij elkaar hebben hebben zich zo'n 30 a 40 mannen in al die jaren voor kortere en langere tijd actief bezig gehouden binnen de organisatie. In de loop van de jaren zijn er mannen weggegaan van wie velen hun eigen weg zijn gegaan met 'mannenwerk'. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze workshop is voor alle mannen die aan het eind van het jaar met ruimte en goede aandacht willen terugkijken; op wat achter je ligt, stilstaan bij je leven zoals het nu is, om vervolgens het nieuwe jaar bezield en geļnspireerd te beginnen.

 

2011 © Stichting Mannenwerk