Home Stichting Mannenwerk, bestuur, medewerkers, geschiedenis Agenda 2013 met info over meerdaaagse workshops en avondsupportgroepen Nieuwsbrief, het laatste nieuws van Stichting Mannenwerk Magazine met actuele verhalen Mannenlinks, webadressen voor de man van NU! Contact met Stichting Mannenwerk    

Meerdaagse workshops Avond supportgroepen  Contact dagen  Individueel Achtergrond informatie

 

               Stichting Mannenwerk geeft elk jaar een (gratis) 'jaarkaart' uit. Deze kaart versturen we naar  ons adressenbestand. Wil je deze kaart(en) ook ontvangen, vul dan hier je adresgegevens in en we sturen je deze voortaan per post toe.     Voor een paar dagen echt iets anders organiseert Stichting Mannenwerk weer een bijzondere Oud & Nieuw workshop voor mannen op de prachtige locatie Sparrenhorst in Nunspeet. Klik hier voor meer info     In januari 2012 starten we een supportgroep voor mannen die in hun leven betrokken zijn geweest bij seksueel misbruik.  

 

              

info

praktische info
programma
workshopleider
locatie
annuleringsregeling

RESERVEREN

 

 

 

 


 

 

Workshopleider  

 

 

Johan van Breukelen (1952), beeldend kunstenaar & workshopleider. Hij is sinds 1985 verbonden aan het mannenwerk. 25 jaar training en ervaring in het leiden van groepen rondom bewust zijn in het hier en nu, contact maken en het creatief vormgeven van je eigen leven.  Daarnaast werkt hij als begeleider bij verschillende projecten waarbij bedrijven, organisaties en individuen ondersteund worden bij verandering.  

'Ik ervaar het samenzijn in dit soort groepen als een bron van inspiratie. Ik zie mezelf terug in iedere deelnemer en geniet van de kracht en de kwetsbaarheid die mannen aan elkaar durven te laten zien.

Ik ben trots op de samenwerking met de mannen van het mannenwerk team. Wat het werken bij Stichting Mannenwerk bijzonder maakt is dat iedereen, ongeacht de positie die hij inneemt, altijd ook deelnemer is bij de workshops en supportgroepen. Je bent altijd halverwege je eigen proces!'

lees ook Maatjes met je schaduw

Johan werkt nauw samen met het mannenwerkteam

De mannen van het mannenwerk in 2011!

De organisatie van het mannenwerk draait al van af het begin in 1979 voor het grootste deel op vrijwilligers. Door de inzet van al deze mannen bestaat het mannenwerk nog steeds. Alles bij elkaar hebben hebben zich zo'n 30 a 40 mannen in al die jaren voor kortere en langere tijd actief bezig gehouden binnen de organisatie. In de loop van de jaren zijn er mannen weggegaan van wie velen hun eigen weg zijn gegaan met 'mannenwerk'. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze themaworkshop is voor alle mannen. (homo, hetero en biseksueel) die met meer innerlijke vrijheid en verbinding met hun seksualiteit om willen gaan.

 

 

 

 

2011 Stichting Mannenwerk