Home Stichting Mannenwerk, bestuur, medewerkers, geschiedenis Agenda 2013 met info over meerdaaagse workshops en avondsupportgroepen Nieuwsbrief, het laatste nieuws van Stichting Mannenwerk Magazine met actuele verhalen Mannenlinks, webadressen voor de man van NU! Contact met Stichting Mannenwerk    

 

 

Stichting Mannenwerk organiseert jaarlijks in de lente met succes een weekend om je homo - bi- seksualiteit te vieren, jezelf en andere mannen te ontmoeten, om contact te maken, te genieten en elkaar te inspireren rondom het thema 'Gay Soul'. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwjaarsgroet voorzitter Stichting Mannenwerk

Beste mensen,

Aan het begin van 2011 wil ik namens het bestuur van Stichting Mannenwerk alle mensen bedanken die ons werk mogelijk maken;  onze nog steeds onmisbare donateurs die op basis van betrokkenheid het werk financieel ondersteunen, de vrijwilligers van het mannenwerkteam die met hun persoonlijk commitment en hun tijd en energie het werk met z’n allen dragen, onze inhoudelijk leider die op een bezielende manier onze workshops leidt, en richting geeft aan ons werk, en als laatsten en zeker niet de minsten; de mannen voor wie we het allemaal doen: de deelnemers aan onze workshops, supportgroepen en andere activiteiten!

Onze aanbod blijkt in toenemende mate aan een behoefte te voldoen die er leeft bij mannen: het verlangen om stil te staan bij zichzelf, bij de vragen die deze tijd waarin we leven ons stelt, zich te bezinnen en te verdiepen, contact te maken, inspiratie en bezieling te vinden in onze complexe samenleving.

2010 was voor ons een goed jaar. De afgelopen Oud en Nieuw Workshop was begin december al zo vol dat we een wachtlijst moesten instellen. Ditzelfde geldt voor de supportgroep voor het komende seizoen.  We proberen nu nog een extra groep te organiseren. In oktober 2010 was er een succesvolle en goed bezochte contactdag in de Roos in Amsterdam. En nu aan het begin van 2011 zijn de eerste aanmeldingen voor de Gay Soul Workshop in maart al weer binnen. 

Ook zien we de bezoekersaantallen stijgen van onze website. Met name ons magazine online heeft dit jaar zijn nieuwe vorm gekregen en trekt de aandacht. In het mannenwerk magazine is er aandacht voor bemoediging, kracht, inspiratie en bezieling. Behalve nieuws over onze activiteiten, schrijven gasten, collega's, deelnemers, en de vaste medewerkers regelmatig teksten in de geest van wat het mannenwerk uitdraagt. 

In de afgelopen maanden heeft Peter van de Weerd, student aan de faculteit Religiewetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, voor zijn afstudeerscriptie een onderzoek gedaan naar de aard van het mannenwerk, vanuit het perspectief van transformatie binnen religie (in de Nederlandse samenleving). In het voorjaarsmagazine zullen wij daar uitgebreid aandacht aan besteden.

Half februari wordt in het blad ‘Raffia’ , het tijdschrift van het Institute for Gender Studies over gender, emancipatie en feminisme, een artikel over het Mannenwerk gepubliceerd van Hendrik Grashuis en Johan van Breukelen met als titel: ‘Maatjes met je Schaduw!’ 

Het mannenwerk richt zich op de binnenwereld en laat ook steeds meer van zich horen in de buitenwereld!

Namens het hele mannenwerkteam wens ik iedereen een inspirerend en bezield nieuw jaar toe!

Robbert Overmeer

 

Jaarkaart met Agenda 2013

 

Stichting Mannenwerk geeft elk jaar een (gratis) 'jaarkaart' uit. Deze kaart versturen we naar  ons adressenbestand. Wil je deze kaart(en) ook ontvangen, vul dan hieronder je adresgegevens in en we sturen je deze voortaan per post toe.

    

 

 

Wil je per post / mail op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul dan hier je adres gegevens in

 

 

Voornaam Achternaam Adres
Postcode  Plaats  E-mail  

 

Ik heb belangstelling voor alle activiteiten van Stichting Mannenwerk en wil  

     graag op de hoogte gehouden worden.

jaarkaart 2011 ontvangen (gratis)

stuur me alle jaarkaarten sinds 1991. Ik maak 10 euro over op 

giro ING bank 6993391 

Stichting Mannenwerk Amsterdam

o.v.v. jaarkaarten

 

hou me speciaal op de hoogte van .....

vink aan waar je belangstelling voor hebt en gebruik de onderstaande verzendknop om te verzenden

supportgroepen

Een supportgroep vindt plaats op een doordeweekse avond

Ik heb belangstelling voor een supportgroep

in Utrecht 

in Amsterdam 

contact dagen

Een contactdag is in Utrecht of Amsterdam eenmalig op een zondag van 10.30 tot 16.30 uur

 

Ik heb belangstelling voor een contactdag 

 

(weekend of meerdaagse) workshops 2011

Een weekend workshop is van van vrijdagavond 20.00 uur tot zondagmiddag 16.00 uur

Ik heb belangstelling voor 25 -27 maart 'Gaysoul'
Ik heb belangstelling voor 01 -03 juli 'Man & Soul'

Ik heb belangstelling voor 30 sept-2 okt  'Seksualiteit & Innerlijke vrijheid'

Ik heb belangstelling 29 december 2011- 1 januari 2012  'Oud & Nieuw'

 

 

 

 

 

 

 

 

jaarkaart 2011

 jaarkaart 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jaarkaarten sinds 1991

    

      

  

jaarkaart 2010

meer

 

 

 

 

2011 © Stichting Mannenwerk