Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

AANMELDEN

Tekenen van lente, van nieuw leven

Persoonlijk leiderschap, hoe leid jij je eigen leven?

Waar gaat het jou werkelijk om in jouw leven en doe je dan ook werkelijk waar het jou om gaat? Wat valt er te vieren en wat moet er hoog nodig veranderen? Wie ben je en wie wil je zijn? Welke verandering of beweging is noodzakelijk in jouw leven en hoe ga jij dat vormgeven?

Het is mijn persoonlijke uitdaging voor deze workshop, en ook uitnodiging aan iedere man die deelneemt, om een en ander op scherp te zetten. Wat is er nodig en wat moet je doen om de kwaliteit van je leven drastisch te verbeteren? ‘Alles is in beweging, tenzij je het tegenhoudt.’ Ik wil met jou kijken waar jij de beweging tegenhoudt en hoe je weer in beweging kan komen.
Dit vanzelfsprekend binnen de ruimte, aandacht en liefde die kenmerkend zijn voor het mannenwerk. Ik gebruik die kenmerken dus om met een scherpe, kritische blik te kijken en feedback te geven. We gebruiken de ruimte, aandacht en liefde dus om weer (meer) in beweging te komen.

En dat alles samen met een twintigtal inspirerende mannen, die net als jij een bezield en levendig leven willen leiden (en dat waarschijnlijk op onderdelen al doen). Mannen die een spiegel voor je kunnen zijn, omdat het niet altijd eenvoudig is om echt jezelf te kunnen zien. Wat dient zich in mijn leven aan? Wat komt er op mijn weg? We hebben het meestal niet voor het kiezen wat er komt, maar er is altijd een mate van vrijheid, maar ook noodzaak, om te kiezen hoe je er mee om wilt gaan.
Ook deze workshop nodig ik je uit om zoveel mogelijk van je aandacht en aanwezigheid op het huidige moment te richten: Daar gebeurt alles! Daar voltrekt zich het leven!‘

Ik heet je van harte welkom met alles wat er is!
Namens het team van Stichting Mannenwerk,
Walter van Ruitenbeek

Praktisch

  • Workshopleider: Walter van Ruitenbeek i.s.m. het team van mannenwerk
  • Data en tijden: van vrijdagavond 20 uur t/m zondagmiddag 16 uur
  • Adres: NH Hotel de Sparrenhorst in Nunspeet
  • Aantal deelnemers: ca. 15 – 25 mannen
  • Prijs: (incl. overnachtingen, maaltijden, koffie en thee): € 275,- (accommodatie op basis van tweepersoonskamer, meerprijs 1-pk : 25 euro).
  • Wijze van betaling: Door storting op ING gironummer: NL56 INGB 0006 9933 91 t.n.v. Stichting Mannenwerk, Amsterdam o.v.v. ‘Lenteworkshop 2022’
  • Bevestiging: uiterlijk de week voor aanvang van dit mannenweekend ontvang je een schriftelijke bevestiging van je aanmelding en een routebeschrijving.
  • AANMELDEN

Share This Story, Choose Your Platform!